Vanaf 1 september a.s.: Visagie BBBeauty in Inspiratiehuis Nieuwegein door Melissa de Kruijf!

“Visagie in het Inspiratiehuis?”, zult u misschien denken… Toch is dat hier wel op zijn plaats. Het Inspiratiehuis biedt mensen allerlei wegen om te werken aan herstel, inspiratie en zelfvertrouwen. En hier kan uiterlijke verzorging zeker een belangrijke rol spelen!

Mooie kleding, een verzorgd kapsel en make-up die bij je past dragen namelijk bij aan je zelfvertrouwen. Voel je je niet veel zekerder in een nieuwe outfit dan in die oude? Mooi opgemaakt worden (in je eigen stijl) geeft net zo’n zeker gevoel. Het gevoel veel meer aan te kunnen. Met de juiste presentatie sta je stukken steviger in dat sollicitatiegesprek, in een kennismaking durf je misschien veel meer initiatief te nemen en mensen kunnen je in een nieuw licht beoordelen. Een eerste indruk maak je maar één keer, tenslotte…!

Vanaf 1 september a.s. is Melissa iedere donderdagmiddag van 13.00 tot 16.30 in het Inspiratiehuis voor iedereen die zich op wil laten maken. Je kunt zo binnenlopen, maar een afspraak maken mag ook (tel.nr. 06-40 45 54 11).

Lees verder

Deel deze informatie