Visagie BBBeauty in Inspiratiehuis Nieuwegein door Melissa de Kruijf!


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 7 september 2017 tot en met 14 augustus 2018. De eerstvolgende keer is op 24 april 2018 13:00

  • Categorieën:
  • Toekomstige data:

“Visagie in het Inspiratiehuis?”, zult u misschien denken… Toch is dat hier wel op zijn plaats. Het Inspiratiehuis biedt mensen allerlei wegen om te werken aan herstel, inspiratie en zelfvertrouwen. En hier kan uiterlijke verzorging zeker een belangrijke rol spelen!

Mooie kleding, een verzorgd kapsel en make-up die bij je past dragen namelijk bij aan je zelfvertrouwen. Voel je je niet veel zekerder in een nieuwe outfit dan in die oude? Mooi opgemaakt worden (in je eigen stijl) geeft net zo’n zeker gevoel. Het gevoel veel meer aan te kunnen. Met de juiste presentatie sta je stukken steviger in dat sollicitatiegesprek, in een kennismaking durf je misschien veel meer initiatief te nemen en mensen kunnen je in een nieuw licht beoordelen. Een eerste indruk maak je maar één keer, tenslotte…!

Vanaf 17 April a.s. is Melissa iedere Dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.30 in het Inspiratiehuis voor iedereen die zich op wil laten maken. Je kunt zo binnenlopen, maar een afspraak maken mag ook (tel.nr. 06-40 45 54 11).

Wie is Melissa?

Ik ben geen onbekende van de medewerkers van het Inspiratiehuis. Ik ben Melissa de Kruijf en ook ik ken mijn mindere tijden en dipjes. Maar half 2017 ben ik mijn zinnen gaan zetten op hetgeen waar ik goed in ben en waar mijn interesses en mijn opleiding op aansluiten; de beauty-branche en dan met name de visagie.
Ik begin per 1 september officieel, dus wie weet draagt het Inspiratiehuis voor mij persoonlijk ook bij aan een mooie toekomst voor mij en mijn bedrijf!

Ik heb de tijd genomen om alles goed op poten te zetten en een plek te bieden aan allerlei soorten mensen in allerlei financiële omstandigheden. Tegelijkertijd wil ik een fijn moment creëren voor mijn klanten. Even genieten en een stukje gezelligheid staat hoog in mijn vaandel. En mensen laten “shinen” geeft mij het vertrouwen en zelfrespect waar ik mee verder kan..!

Om dit aanbod ook werkelijk voor iedereen toegankelijk te maken, rekent Melissa de eerste drie maanden speciale prijzen.

Van cliënten van Lister wordt een kleine vergoeding gevraagd voor het materiaal dat Melissa gebruikt. Het zou dan wel heel fijn zijn als Melissa een foto van het resultaat mag gebruiken voor het verder opbouwen van haar portfolio.

Voor klanten die in het bezit zijn van een Nieuwegein-pas/U-pas/Studentenkaart of iets dergelijks worden sowieso lagere prijzen gerekend, maar ook zij krijgen gedurende deze periode 20% korting.

Daarnaast verkoopt Melissa op deze middagen ook diverse mode-accessoires. Van zonnebril tot handtas en van portemonnee tot leuke sieraden, allemaal voor zeer schappelijke prijzen. Vanzelfsprekend kunt je ook make-up producten bij Melissa kopen. Melissa werkt met en verkoopt make-up van het merk Golden Rose. Een vrij onbekend maar kwalitatief hoogwaardig merk dat niet te koop is in de winkels. Dit is min of meer een “visagisten-merk” dat veel in de beauty-branche gebruikt wordt. Het is een mooi merk; anti allergisch en zonder parabenen.

Tip van Melis:
Avondje stappen? Kom als groep!! Dan werken we met zijn allen aan een mooie make-up voor een mooie prijs!

Deel deze informatie